ANUNŢ – În atenţia candidaţilor la examenul de primire în profesia de avocat din data de 12 septembrie 2016: Instrucţiuni şi reguli de acces

ANUNŢ

În atenţia candidaţilor la examenul de primire în profesia de avocat

din data de 12 septembrie 2016:

 A. Instrucţiuni şi reguli :

– Examenul începe la ora 9.00 a zilei de 12.09.2016

– Candidaţii se vor prezenta la sala de examen OBLIGATORIU la ora 8.00 cu actul de identitate

– Actele de identitate acceptate sunt cartea/buletinul de identitate, adeverinţa provizorie de identitate (în caz de pierdere a cărţii/buletinului de identitate), paşaportul sau permisul de conducere, prezentate în original şi aflate în termen de valabilitate; copii de pe acestea sau alte documente nu vor putea fi luate în considerare.

– Candidaţilor le este interzis accesul în sala de examen cu genţi, poşete, tipărituri, telefoane mobile şi orice fel de alte aparate electronice.

– Este strict interzis accesul în clădire cu mijloace electronice de comunicare sau de informare, sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoane mobile, pda-uri, tablete, notebook-uri, ceasuri inteligente etc.).

B.    Instrucțiunile şi regulile de mai sus se completează cu prevederile Regulamentului de examen, astfel cum acestea sunt prevăzute în Hotărârea nr. 98 din 04.06.2016 a Consiliului U.N.B.R.

COMISIA NAŢIONALĂ DE EXAMEN

Publicat in:
Diverse, Examen primire in profesie, Fără categorie, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 9 septembrie 2016