ANUNȚ. În atenția candidaților la examenul din data de 18 octombrie 2020 pentru includerea în lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice

În urma verificării dosarelor depuse de avocații are doresc să participe la examenul pentru obținerea calității de administratori ai procedurii și lichidatori pentru procedura insolvenței persoanelor fizice, organizat de U.N.B.R. – prin I.N.P.P.A – la data de 18 octombrie a.c., tuturor candidaților înscriși la examen le-a fost transmis astăzi, 14 octombrie 2020, un mesaj prin e-mail cuprinzând instrucțiunile de logare în aplicația de examen, precum și informații importante privind desfășurarea examenului.

Candidații sunt rugați să-și verifice căsuța de email, inclusiv folderul de SPAM, și să procedeze potrivit instrucțiunilor. În cazul în care nu primesc acest mesaj până la ora 18.00, sunt rugați să semnaleze de îndată aceasta prin email la adresa [email protected] sau prin telefon la dna. Veronica Morecuț (0771 760 079).

Recomandăm candidaților testarea intrării în aplicația de examen până cel târziu pe data de 17 octombrie a.c., ora 12.00, astfel încât, în cazul unor dificultăți tehnice să existe timpul necesar remedierii eventualelor probleme semnalate. Orice probleme legate de obținerea credențialelor de logare în aplicația de examen vor trebui comunicate de îndată consultantului tehnic al examenului la adresa de email [email protected].

Publicat in:
Insolventa persoanei fizice, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 14 octombrie 2020