ANUNȚ privind locurile unde se va desfășura examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2019, proba din data de 30 august 2019

Vă anunțăm că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2019, se va desfășura la data de 30 august 2019 în următoarele locuri de examen:

A. Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sector 5 (accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan -partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)

B. Facultatea de Litere a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

C. Facultatea de Matematică si Informatică Universității din București, Str. Academiei nr. 14 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

D. Facultatea de Geografie a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

E. Facultatea de Istorie a Universității din București, B-dul. Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

F. Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

G. Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

H. Facultatea de Chimie a Universității din București, B-dul. Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

I. Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București, Str. Traian Vuia nr. 6 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

J. Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București, Șoseaua Panduri nr. 90 (imobil Panduri)

Publicat in:
Diverse, Examen primire in profesie, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 27 august 2019