Cu începere de la 6 februarie 2023, activitățile Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (I.N.P.P.A.), inclusiv cele de secretariat, se desfășoară în spațiile noi și moderne situate la et. 1 și 2 ale corpului V al clădirii Universității „Titu Maiorescu”

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (I.N.P.P.A.) are plăcerea să anunțe că, în baza convenției de parteneriat încheiată cu Universitatea „Titu Maiorescu” din București, cu începere de la data de 6 februarie 2023 activitățile Institutului, inclusiv cele de secretariat, se desfășoară în spații noi și moderne, ce beneficiază de toate dotările necesare învățământului modern, situate la et. 1 și 2 ale corpului V al clădirii Universității „Titu Maiorescu”, din Calea Văcărești nr. 187, sectorul 4 (intrarea dinspre Calea Văcărești). În aceste spații se vor desfășura atât formarea inițială a avocaților stagiari din anul I și II, cât și activitățile de pregătire profesională continuă organizate de I.N.P.P.A.

Mijloace de transport în comun: metrou (clădirea este amplasată în imediata apropiere a stației „Timpuri Noi”) sau liniile de autobuz 133 și 312.


Galerie foto:

Publicat in:
Comunicate, Fără categorie, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 15 februarie 2023