Examenul de primire în profesia de avocat din 02 aprilie 2023 va avea loc în spațiile Facultății de Drept a Universității din București. În atenția candidaților la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea aprilie 2023

În atenția candidaților la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea aprilie 2023. Examenul de primire în profesia de avocat din 02 aprilie 2023 va avea loc în spațiile Facultății de Drept a Universității din București.

Înștiințăm prin prezenta că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea aprilie 2023, va avea loc la data de 02 aprilie în spațiile Facultății de Drept a Universității din București (Palatul Facultății de Drept, bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46).

Examenul începe la ora 9.00 și are o durată de 4 ore. Accesul candidaților în incinta imobilului de examen (Facultatea de Drept din cadrul Universității din București) este permis cu începere de la ora 7.00. Prezentarea candidaților la sala de examen se face până la ora 8.30.

Repartizarea candidaților pe săli de examen, orele de desfășurare ale examenului și instrucțiunile pentru candidați vor publicate în timp util.


Facultatea de Drept a Universității din București
(Palatul Facultății de Drept, bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46)

Publicat in:
Examen primire in profesie, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 28 martie 2023