In atentia candidatilor la examenul din data de 10 mai 2020 – Instructiuni suplimentare

In atentia candidatilor la examenul din data de 10 mai 2020:

In legatura cu recomandarea ca sustinerea examenului sa aiba loc cel tarziu la ora 14.00, facem urmatoarele precizari importante:

1. Candidatul care se logheaza dupa ora 14.00 nu va putea valorifica integral timpul regulamentar de examen (1 ora), intrucat la ora 15.00 sistemul de examen on-line se va inchide.

2. Daca pana la ora 15.00 candidatul nu a facut click pe butonul “Terminat”, raspunsurile date de el pana in acel moment nu vor fi salvate in baza de date a examenului iar programul va considera ca acel candidat nu a completat deloc foaia de examen (ca si cum candidatul nu ar fi participat la examen) ! Functia butonului “Terminat” este tocmai aceea de a salva in baza de date a examenului raspunsurile date de candidat.

3. Recomandam asadar candidatilor care, din orice motive, incep cu intarziere (dupa ora 14.00) sustinerea examenului, sa urmareasca cu atentie ceasul afisat in aplicatia de examen si sa faca click pe butonul “Terminat” mai inainte de ora 15.00, chiar daca nu au raspuns la toate intrebarile, pentru a putea sa obtina inregistrarea in baza de date macar a raspunsurilor date pana in acel moment !

Publicat in:
Fără categorie
Distribuie:
Array
Data publicarii: 8 mai 2020