În atenția avocaților stagiari cursanți INPPA anul II de pregătire profesională inițială care se află sub incidența Hotărârilor Consiliului de Conducere al INPPA nr. 3 și nr. 4 din 16.06.2017, în vederea susținerii examenului de absolvire sesiunea noiembrie 2017

A. Lucrarea profesională  2 din cadrul speței 1 la disciplina drept procesual civil urmează a fi reținută astfel cum a fost rectificată:

„După pronunțarea soluției de declinare a competenței în favoarea Judecătoriei sector 3 București,  se prezintă la Dvs.(ca avocat) intervenientul P.R. care susține că dorește să intervină în procesul dintre tatăl său și reclamant și vă angajează să-l reprezentați în acest proces. P.R. susține că, în calitate de comoștenitor al mamei sale, P.S, are drepturi proprii legate de eventualitatea restituirii imobilului (dacă se va rezoluționa contractul și părțile vor fi repuse în situația anterioară). În calitate de avocat, redactați cererea de intervenție a lui P.R., detaliind îndeplinirea condițiilor de admisibilitate în principiu și formulați și apărările și cererile necesare pentru a obține în principal respingerea acțiunii principale, iar, în subsidiar, pentru a se admite cererea sa de intervenție. Totodată, indicați ce alte mijloace procesuale mai puteau fi utilizate având ca finalitate pronunțarea unei hotărâri în contradictoriu și cu P.R.”

B. Totodată, în conținutul speței 1, pe prima pagină la finalul alineatului 1, se va citi D.N. în loc de M.N.

Publicat in:
Diverse, Examen absolvire INPPA, Pregatire profesionala initiala anul 2, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 4 octombrie 2017