În atenția candidaților la examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea august 2018

Vă anunțăm că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2018, se va desfășura la data de 31 august 2018 în următoarele locuri de examen:

A. Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sector 5 (accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan (partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)

B. Facultatea de Litere a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

C. Facultatea de Matematică si Informatică Universității din Bucureşti, Str. Academiei nr. 14 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

D. Facultatea de Geografie a Universității din Bucureşti, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

E. Facultatea de Istorie a Universității din Bucureşti, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

F. Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

G. Facultatea de Geologie şi Geofizică a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

H. Facultatea de Chimie a Universității din Bucureşti, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

Repartizarea pe săli a candidaților urmează să fie afișată cu respectarea prevederilor art. 11 alin. (1) lit. j) din Regulamentul de examen.

Publicat in:
Diverse, Examen primire in profesie, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 21 august 2018