În atenția cursanților anului I – I.N.P.P.A. – structura centrală. Curs facultativ de Engleză juridică

I.N.P.P.A. – structura centrală pune la dispoziția cursanților interesați din anul I un curs facultativ de Engleză juridică. Prin planul de formare al I.N.P.P.A. pentru anul I (publicat pe pagina web a I.N.P.P.A.), aceasta disciplina facultativa este prevazuta cu 10 ore fizice și se evaluează cu mențiunile „admis/respins”.

Constrângerile dictate de orar și de disponibilitatea formatorului nu permit, în momentul de față, decât alocarea unui număr limitat de locuri pentru înscrierea la această disciplină.

Sunt disponibile 90 de locuri (cu care se vor forma 6 grupe a câte 15 cursanți).  În cazul în care un număr mai mare de cursanți ai anului I își va exprima opțiunea de înscriere, ocuparea locurilor disponibile se va face pe principiul „primul venit, primul servit”.

Prin prezentul anunț se aduce la cunoștința cursanților anului I ca se pot înscrie la acest curs numai în ziua de miercuri, 6 mai, în intervalul orar 12.00 – 13.00, în aplicația de testare a I.N.P.P.A., care se afla pe platforma de e-learning – http://elearning.inppa.ro/teste/bucuresti/ .

Primii 90 de înscriși vor fi înștiințați în scris, prin email, de I.N.P.P.A.

Publicat in:
Diverse, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 4 mai 2020