În atenția cursanților din anul II de formare inițială ai I.N.P.P.A. – Central: I.N.P.P.A., în colaborare cu societatea comercială CTCE – Piatra Neamț, oferă posibilitatea cursanților din anul II de studiu sa obțină, gratuit, o licență pentru programul legislativ și de jurisprudență LEGIS, valabilă până la data de 01.11.2021

În atenția cursanților din anul II de formare inițială ai I.N.P.P.A. – Central

I.N.P.P.A., în colaborare cu societatea comercială CTCE – Piatra Neamț, oferă posibilitatea cursanților din anul II de studiu sa obțină, gratuit, o licență pentru programul legislativ și de jurisprudență LEGIS, valabilă până la data de 01.11.2021.

Oferta de mai sus este valabilă  în limita a 115 locuri, ordinea de preferință fiind dată de ordinea cronologică a înscrierilor, potrivit principiului „primul venit, primul servit”.

Înscrierea se face prin pagina de e-learning a I.N.P.P.A. cu începere de la data de miercuri, 3 martie a.c., până la data de joi, 4 martie a.c., ora 14.00.

Primii 115 cursanți înregistrați vor fi înștiințați de secretariatul I.N.P.P.A. – Central asupra modului în care vor putea intra în posesia licenței LEGIS.

Publicat in:
Pregatire profesionala initiala anul 2, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 1 martie 2021