INVITAȚIE DE PARTICIPARE la selecția a 20 participanți la sesiunea de instruire “Training of Lawyers on EU Data Protection”, care va avea loc la 18 noiembrie 2022 la București

INVITAȚIE DE PARTICIPARE

la selecția a 20 participanți la sesiunea de instruire “Training of Lawyers on EU Data Protection”, care va avea loc la 18 noiembrie 2022 la București

Uniunea Națională a Barourilor din România are calitatea de partener în cadrul proiectului TRADATA 2, coordonat de European Lawyers Foundation.

În proiect sunt parteneri alături de Uniunea Națională a Barourilor din România: Consiglio Nazionale Forense (Italia), Consell de l’Advocacia Catalana (Spania), Krajowa Rada Radcow Prawnych (Polonia), Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (Grecia), Ceská Advokátní Komora (Republica Cehă), Consejo General de la Abogacía Española (Spania), Orde van Vlaamse Balies (Belgia) și Baroul din Paris (Franța).

Proiectul TRADATA 2 își propune:

– Formarea a peste 400 avocați din statele membre ale UE partenere în proiect prin desfășurarea de seminare privind protecția datelor în UE cu o durată de 1 zi în fiecare din cele 8 state membre UE;
– Realizarea de materiale de instruire, care vor fi disponibile public și fără costuri pe site-ul ELF;
– Facilitarea oportunităților de interacțiune între avocații (participanți și vorbitori) care participă la seminare și crearea de rețele informale între avocații care desfășoară activități profesionale în domeniul protecției datelor.

Programul preliminar al evenimentului poate fi descărcat AICI.

UNBR are alocate pentru acest eveniment 20 de locuri.

Invităm avocații interesați să își depună candidatura pentru a fi selectați la adresa de email [email protected]

Candidații trebuie să fie avocați, cu drept de exercitare a profesiei. Avocații stagiari nu sunt excluși din această procedură; cu toate acestea vor avea un avantaj persoanele care justifică implicarea profesională în domeniul de referință al proiectului;

Limba oficială a proiectului este limba engleză, fără a fi asigurată traducere simultană.

Participarea la sesiunea de instruire, materialele de instruire, pauzele de cafea și prânzul sunt suportate din bugetul proiectului. Pentru acest proiect nu sunt prevăzute costuri de deplasare și cazare.

Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 10 noiembrie 2022.

Scrisoarea de intenție (cu atașarea înscrisurilor pe care le veți considerați relevante) va fi întocmită într-un singur document, format PDF, care se va transmite la adresa de mail [email protected] cu menționarea în corespondență a faptului că se comunică de către avocați „candidatura în cadrul proiectului TRADATA 2”.

Persoana de contact în cadrul UNBR: doamna Veronica Morecuț, șef serviciu relații internaționale, tel.: 021/3134875, 0771760079.


Publicat in:
Evenimente, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 3 noiembrie 2022