Locurile de desfășurare a examenului – În atenția candidaților la examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea septembrie 2017

În atenția candidaților la examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea septembrie 2017

Vă anunțăm că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017, se va desfășura la data de 01 septembrie 2017 în următoarele locuri de examen:

A. Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sector 5 (accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan (partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)

B. Facultatea de Chimie a Universității din Bucureşti, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

C. Facultatea de Istorie a Universității din Bucureşti, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

D. Facultatea de Matematică si Informatică Universității din Bucureşti, Str. Academiei nr. 14 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

E. Facultatea de Geografie a Universității din Bucureşti, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

F. Facultatea de Geologie şi Geofizică a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

G. Facultatea de Litere a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

H. Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

I. Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti, Șoseaua Panduri nr. 90, București (imobil Panduri)

Publicat in:
Diverse, Examen primire in profesie, Slider, Stiri
Distribuie:
Data publicarii: 29 august 2017