Publicăm apelul la candidaturi LIDERI PENTRU JUSTIȚIE

Afis LfJ SchimbareaRo

Microsoft Word - CfA LfJ7.doc Microsoft Word - CfA LfJ7.doc Microsoft Word - CfA LfJ7.doc

LfJ Timeline 2016

Programul „Lideri pentru Justiţie” este deschis tinerilor profesioniști aflați în primii 5 ani de carieră juridică (avocați, judecători, procurori, grefieri, notari, mediatori, ofițeri de poliție, juriști în ONG sau companii, asistenți universitari, etc.), masteranzilor, precum și studenților la drept în ultimul an de studiu. Vor fi selectați 20 de tineri juriști cu potențial de lider și motivați să se implice!

Lideri pentru Justiție 2016 va îngloba șase sesiuni de training, o întâlnire anuală a absolvenților, întâlniri cu profesioniști din domeniul juridic, implementarea unui proiect de grup și o vizită de studiu la Berlin.

Dosarul de candidatură în limba româna trebuie să conțină un CV, o scrisoare de motivație de o pagină și un eseu de maxim 2 pagini  o schimbare pe care ai dori sã o  aduci sistemului de justiție din Romania: identifică o problemă, alege o schimbare și descrie ce ar presupune și cum ar trebui sa arate sistemul/societatea după implementarea acesteia.

Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 18 octombrie, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu excepția transportului în România, vor fi  acoperite de către Fundația Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (www.kas.de/rlpsee).

Pentru mai multe detalii consultați documentele atașate, vizitați pagina www.kas.de/leadership, canalul de Youtube www.youtube.com/LeadersJ și pagina de Facebook www.facebook.com/LeadersforJustce.

Publicat in:
Diverse, Fără categorie, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 16 octombrie 2015