Publicam programul de masterat orientat pe practică în "Soluţionarea Internaţională a Disputelor" al Universităţii "Danube University Krems"

Publicam programul de masterat orientat pe practică în „Soluţionarea Internaţională a Disputelor” al Universităţii „Danube University Krems

Din cuprins: „Acest nou program LLM este post universitar și part time. Este orientat către tineri profesioniști din orice jurisdicție care sunt dispuși să reevalueze abordarea tradițională a unui conflict, să își îmbunătățească și să dobândească noi cunoștințe. Particularitatea acestui program este curriculumul construit pe un schimb de expertiză atât teoretică cât și practică, conceput special pentru nevoile profesioniștilor care lucrează în acest domeniu. Acest program combină o bază teoretică solidă, un training interdisciplinar vast și o abordare practică. Cursurile vor fi predate de practicieni ai arbitrajului internațional de primă clasă atât din cadrul baroului cât și din domeniul academic. Programul va fi organizat în limba engleză.”

Publicat in:
Fără categorie, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 1 august 2014