Tema dezbaterii din data de 01 octombrie

În continuarea Programului lansat la 19 februarie 2015, privind dezbaterile – atelier organizate de Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – INPPA – la sediul UNBR (Palatul de Justiţie, Splaiul Independenţei nr. 5, sector 5)

Informăm avocaţii din barourile de avocaţi din circumscripţiile Curţii de Apel Bucureşti şi a Curţilor de Apel învecinate cu privire la tema dezbaterii din data de 01 octombrie 2015:

I. 01 octombrie 2015 orele 17.00, dezbaterea cu tema: Poprirea. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Claudiu Dinu. Invitat: conf. univ. dr. Traian Briciu, Universitatea din București, Facultatea de Drept.

Astfel cum a fost inițiat proiectul, în cadrul susţinerii temelor de formare profesională continuă, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitaţi şi reprezentanţi ai altor profesii juridice/judiciare (magistraţi, executori judecătoreşti, notari publici, practicieni în insolvenţă).

Dezbaterea din 01 octombrie 2015 va avea loc la biblioteca Baroului Bucuresti din sediul Curții de Apel București. Pentru această dezbatere numărul de locuri disponibile este limitat la 40.

Accesul se face pe la intrarea principală a Palatului de Justiţie, iar participanţii se vor identifica la intrare cu cardul de avocat.

Înscrierile se fac prin email, la adresa de email: [email protected]. Înscrierea se va realiza prin email, cu indicarea datelor de contact (nume şi prenume, baroul, adresă de email şi număr de telefon), numărul maxim de locuri fiind ocupat în ordinea primirii cererilor de înscriere. Persoanele înscrise astfel vor fi contactate, având obligaţia achitării taxei de 60 de lei / dezbatere, în 24 de ore de la confirmarea înscrierii. Dovada plăţii va fi comunicată prin email ([email protected]) în 24 de ore de la confirmarea înscrierii, în caz contrar, locul devenind disponibil.

Taxa urmează a se achita prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. Bucureşti, Sucursala Unirea, CIF: 16137943). Persoanele care doresc emiterea unei facturi pentru suma achitată, vor preciza odată cu comunicarea confirmării plăţii şi datele de facturare.

Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Publicat in:
Diverse, Fără categorie, Pregatire profesionala continua, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 28 septembrie 2015