Temele de dezbatere pentru perioada 18-25 iunie 2015

În continuarea Programului lansat la 19 februarie 2015, privind dezbaterile – atelier organizate de Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – INPPA – la sediul UNBR (Palatul de Justiţie, Splaiul Independenţei nr. 5, sector 5)

Informăm avocații din barourile de pe raza Curții de Apel Bucureşti şi a Curților de Apel învecinate cu privire la următoarele 2 teme de dezbateri în perioada 18 iunie– 25 iunie  2015:

I. 18 iunie 2015 orele 17.00, dezbaterea cu tema: Contestaţia privind durata procesului penal. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Petruţ Ciobanu. Invitat: prof. univ. dr. Anastasiu Crişu.

II. 25 iunie 2015 orele 17.00, dezbaterea cu tema: Procedura în cazul recunoaşterii învinuirii. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Petruţ Ciobanu. Invitat: avocat Alexandru Stan.

În cadrul susţinerii acestor teme de formare profesională continuă, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitaţi şi reprezentanţi ai altor profesii juridice/judiciare (magistraţi, executori judecătoreşti, notari publici, practicieni în insolvenţă).

Dezbaterile vor avea loc în sala Comisiei Permanente a UNBR şi a Comisiei Centrale de Disciplina (sala E 24) de la etajul 1 al Palatului de Justiţie (localizată deasupra garderobei).

Accesul se face pe la intrarea principală a Palatului de Justiţie, iar participanţii se vor identifica la intrare cu cardul de avocat.

Înscrierile se fac prin email, la adresa de email: [email protected]. Numărul de locuri pentru fiecare dezbatere este limitat la 25. Înscrierea se va realiza prin email, cu indicarea datelor de contact (nume şi prenume, baroul, adresă de email şi număr de telefon), numărul maxim de locuri fiind ocupat în ordinea primirii cererilor de înscriere. Primele 25 de persoane înscrise astfel vor fi contactate, având obligaţia achitării taxei de 60 de lei / dezbatere, în 24 de ore de la confirmarea înscrierii. Dovada plăţii va fi comunicată prin email ([email protected]) în 24 de ore de la confirmarea înscrierii, în caz contrar, locul devenind disponibil.

Taxa urmează a se achita prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. Bucureşti, Sucursala Unirea, CIF: 16137943). Persoanele care doresc emiterea unei facturi pentru suma achitată, vor preciza odată cu comunicarea confirmării plăţii şi datele de facturare.

Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Proiectul dezbaterilor săptămânale va continua cu teme care vor fi programate începând cu luna august şi derulate începând cu 10 septembrie a.c..

Publicat in:
Diverse, Fără categorie, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 10 iunie 2015