Uniunea Națională a Barourilor din România – prin Institutul Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaților – şi Oficiul Național de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor au programat un seminar de instruire în data de 11 august 2022, care se va desfășura online, cu începere de la ora 10.00

Seminar de instruire dedicat entităților raportoare

– AVOCAȚI –

11 AUGUST 2022, Online

Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor anunță continuarea sesiunilor de instruire on-line, pentru entitățile raportoare care intră sub incidența Legii 129/2019, cu modificările și completările ulterioare, conform art. 5 alin. (1)

În acest context, Uniunea Națională a Barourilor din România – prin Institutul Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaților – şi Oficiul Național de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor au programat următorul seminar de instruire pentru anul 2022 la 11 august 2022, care se va desfășura online, prin platforma ZOOM, cu începere la de la ora 10.00. Durata estimată a sesiunii de instruire este de 2 ore.

Pentru înscriere la acest seminar, avocații sunt rugați să acceseze linkul https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_bpyj2lAWSduhmnNlvPdNbg până la data de 09 august a.c.

Pentru seminarul de instruire programat la 11 august 2022, avocații pot comunica la adresa [email protected] întrebări privind subiectele de interes pe care le doresc a fi tratate în cadrul sesiunii de instruire până la data de 09 august a.c.

Publicat in:
ONPCSB, Pregătire profesională, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 8 iulie 2022