Publicăm lucrările profesionale la disciplina Drept european al muncii

Cursanții anului II de pregătire profesională inițială vor întocmi caietele de lucrări profesionale pe discipline, cu respectarea condițiilor de fond și formă prevăzute de Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 5 din 21 iunie 2018, (descarcă aici anexa la hotărâre) și în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525 din 01 septembrie 2012 a Consiliului UNBR.

Caietele de lucrări profesionale, întocmite cu respectarea condiţiilor de fond și formă stabilite prin Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 5 din 21 iunie 2018 şi în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525 din 01 septembrie 2012 a Consiliului UNBR, se vor depune la sediul INPPA din București, str. Vulturilor nr .23, etaj 2, sector 3, până la data de 27 octombrie 2018, inclusiv.

Pentru disciplina Drept European al Muncii cursanții care au urmat activitățile tutoriale la această disciplină vor rezolva 3 lucrări profesionale, în raport de dispozițiile Hotărârii Consiliului de Conducere nr. 5 din 21 iunie 2018. Avocaţii stagiari au posibilitatea ca din cele 3 lucrări, să prezinte 1 lucrare profesională proprie, efectuată în perioada stagiului, în cadrul formelor de exercitare a profesiei în care îşi desfăşoară activitatea.

Cursanții vor descărca, completa, semna și depune odată cu caietele de lucrări profesionale declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă menționate anterior. (Declarația poate fi descărcată aici: DOCX / PDF).

– Drept European al Muncii –

<< descărcă lucrări profesionale în format DOCX >>

<< descărcă lucrări profesionale în format PDF >>

Publicat in:
Diverse, Examen absolvire INPPA, Pregatire profesionala initiala anul 2, Slider, Stiri
Distribuie:
Array
Data publicarii: 18 septembrie 2018